Cioloş, replică pentru Dăncilă: Venea toată ziua pe la mine pe la cabinet să îmi spună cât de bine lucrăm noi împreună pentru România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacian Cioloş, lider al PLUS. FOTO  Inquam Photos / Octav Ganea
Dacian Cioloş, lider al PLUS. FOTO  Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul PLUS, Dacian Cioloş, a declarat, duminică, că nu îl interesează părerea Vioricăi Dăncilă cu privire la activitatea sa în funcţia de comisar european, susţinând însă că, pe vremea când era europarlamentar, actualul premier venea mereu la cabinetul său pentru a-l lăuda.

„Doamna Dăncilă este în poziţie să vorbească de performanţă? Mai ales la nivel european, după modul catastrofal în care a condus Guvernul până acum şi după modul catastrofal în care PSD a guvernat? Prea puţin mă interesează părerea doamnei Dăncilă din acest punct de vedere. După cinci ani de zile ca şi comisar european pentru agricultură eu ştiu un lucru, au crescut subvenţiile pentru agricultorii români din momentul acela şi subvenţiile cu care se laudă acum domnul Daea şi se lăuda domnul Dragnea că le plăteşte agricultorilor români provin din fonduri europene în urma deciziilor care au fost luate pe reforma politicii agricole comune pe care eu am condus-o ca şi comisar european“,  a declarat Dacian Ciolo, într-o conferinţă de presă în care a fost anunţat faptul că Dan Barna va fi prezidenţiabilul USR-PLUS, iar Cioloş ar urma să fie propunerea de premier a alianţei, potrivit Mediafax.

Fostul comisar european a adăugat că este surprins de afirmaţia făcută de Viorica Dăncilă, deoarece când aceasta era europarlamentar îi lăuda activitatea. „Prea puţin iau în seamă aprecierile doamnei Dăncilă privind munca mea. Mă surprinde pe de altă parte, pentru că în perioada când dânsa era europarlamentar şi membră în Comisia de agricultură era toată ziua pe la mine pe la cabinet să îmi spună cât de bine lucrăm noi împreună pentru România“, a completat Cioloş. 

Reacţia lui vine în contextul în care Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, că România a avut portofolii importante în Comisia Europeană, dar care nu au adus foarte multe lucruri bune pentru România.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite