Ce candidat are prima şansă pentru Cotroceni? „Adevărul“ va publica săptămâna viitoare un sondaj INSCOP care va răspunde la această întrebare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sonadajul INSCOP va arăta pe cine preferă oamenii pentru prezidenţiale
Sonadajul INSCOP va arăta pe cine preferă oamenii pentru prezidenţiale

Casa de sondare INSCOP a dezminţit informaţiile potrivit cărtora s-ar număra printre institutele care realizează sondaje de opinie pentru PNL, privind candidatul dreptei la prezidenţiale. În plus, ziarul „Adevărul“ va publica, săptămâna viitoare, un sondaj realizat de INSCOP, total independent politic, care va arăta cine este candidatul cu cele mai mari şanse să fie ales preşedinte al României.

Presa a relatat astăzi că cele trei case de sondare care vor face cercetari pentru PNL sunt Avangarde, Inscop şi Agenţia de Rating Politic. Directorul INSCOP, Remus Ştefureac, a postat imediat pe contul său de facebook un mesaj prin care anunţă că INSCOP nu se află printre casele de sondare ale PNL.

„Îmi pare rău ca nu ne-a întrebat şi pe noi cineva pentru a confirma sau infirma sursele care indica INSCOP drept casa de sondaj care va face cercetări pentru PNL. Precizez pe această cale că noi nu am fost contactaţi de vreun reprezentant al PNL în acest scop. Deci, sursele nu sunt bune“, arată Ştefureac.

Săptămâna viitoare, ziarul „Adevărul“ va publica un sondaj de opinie realizat de INSCOP, comandat exclusiv de „Adevărul“, care va arăta cum stau în sondaje cei patru candidaţi vehiculaţi de noua formaţiune de dreapta: Klaus Iohannis, Crin Antonescu, Mihai Răzvan Ungureanu şi Cătălin Predoiu. Sondajul îi va cuprinde şi pe Cristian Diaconescu, candidatul oficial al PMP, dar lşi pe Victor Ponta, care îşi va anunţa candidatura din partea PSD, probabil, la 1 august. Cercetarea sociologică a început în debutul acestei luni şi este încă în curs de desfăşurare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite