Ceartă între Orban şi Gâdea: „Pe Tudose nu l-aţi întrebat cum de are fiica sa afaceri cu energie, nici pe Dragnea despre fermele de porci“. „Sunteţi penibil!“

Ceartă între Orban şi Gâdea: „Pe Tudose nu l-aţi întrebat cum de are fiica sa afaceri cu energie, nici pe Dragnea despre fermele de porci“. „Sunteţi penibil!“

Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, şi jurnalistul Mihai Gâdea au avut un schimb dur de replici într-o emisiune la Antena 3. Gâdea i-a reproşat lui Orban că nu are poziţii mai tranşante împotriva DNA, mai ales că a fost scos din cursa pentru Primăria Capitalei într-un dosar în care a fost ulterior achitat de judecători. De partea cealaltă, Orban i-a reproşat lui Gâdea că nu i-a întrebat pe Mihai Tudose şi Liviu Dragnea despre afacerile personale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit stiripesurse.ro, Mihai Gâdea l-a întrebat pe Ludovic Orban dacă nu caută să se răzbune împotriva procurorilor care l-au scos din cursa pentru Primăria Capitalei.

”Din câte înţeleg, procurorul respectiv nu mai este în DNA. Nu ştiu pe unde îl poartă paşii (...) Cred că se face şi un soi de evaluare, iar procurorul respectiv ştiu că nu mai este în DNA. Eu cred că misiunea noastră a tuturor nu este să căutăm răzbunare împotriva celor care ne-au făcut rău, ci trebuie să căutăm să venim cu idei, cu proiecte care să îi ajute pe semenii noştri”, a spus Orban.

Gâdea l-a întrebat apoi pe Orban dacă i se pare normal să aibă o atitutidine împăciutoare, după tot ce a păţit. Jurnalistul i-a reproşat liderului PNL că o astfel de atitudine nu este pe placul publicului, pentru că dacă un lider de partid poate fi călcat în felul acesta în picioare de procurori, abuzurile la care poate fi supus un om normal ar putea fi mult mai mari.

Orban a replicat imediat. ”Nu ştiu dacă am venit în această emisiune pentru a mă lua dumneavoastră la rost. Nu am văzut ca în emisiunile cu ceialalţi lideri politici, nici pe domnul Tudose nu l-aţi întrebat cum de are fiica sa afacerile cu energie, nici pe Dragnea despre afacerile cu fermele de porci. V-am răspuns cu bunăvoinţă invitaţiei dumneavoastră”, a spus liderul PNL.

Între cei doi a urmat un schimb de replici:

Gâdea: Eu cred că dumneavoastră aţi făcut un blat cu cineva, altfel nu înţeleg această atitudine împăciutoare.

Orban: Nu este o atitudine împăciutoare, dar din poziţia mea ce aţi fi făcut? Eu cred că există dreptate şi acest lucru se va dovedi.

Gâdea: Vă propun un lucru: atunci când unul dintre noi vorbeşte, celălalt să asculte. Să vorbim amândoi, unul peste altul e penibil, credeţi-mă!

Orban: Depinde şi de lungimea întrebării, domnule Gâdea

Ulterior, între cei doi au urmat mai multe contre, în care amândoi au vorbit unul peste altul. La un moment dat, Gâdea a explodat: ”Sunteţi penibil, domnule Orban! Vorbiţi dumneavoastră, dacă nu acceptaţi nicio întrebare”.

citeste totul despre: