Buşoi: Mihail Neamţu a primit o recomandare de la Ludovic Orban. Sunt convins că se va aproba înscrierea în PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a afirmat, vineri, că Mihail Neamţu a primit o recomandare din partea preşedintelui partidului, Luovic Orban, motiv pentru care este convins de faptul că acesta va fi acceptat să activeze în organizaţia PNL Sector 1, unde a şi depus o cerere de înscriere în formaţiune.

„Nu văd posibilă o candidatură la primărie în acest moment. Va activa la Sectorul 1, pentru că şi-a făcut o opţiune şi şi-a completat o fişă de înscriere la Sectorul 1. Pe fişa noastră de înscriere există, opţional, şi posibilitatea de a fi recomandat de către un coleg din PNL. Fiind o persoană recomandată în acest moment de preşedintele partidului, în mod evident, sunt convins, colegii de la Sectorul 1 vor aproba această înscriere şi domnul Neamţu va începe să activeze alături de PNL (...)”, a afirmat Cristian Buşoi, întrebat despre situaţia lui Mihail Neamţu, care a anunţat că s-a înscris în PNL.

De asemenea, chestionat care este situaţia financiară a filialei pe care o conduce, liberalul a susţinut că PNL Bucureşti nu are datorii. „PNL Bucureşti nu are datorii, este chiar una dintre filialele care în urma campaniei de la parlamentare şi-a recuperat integral banii de la AEP şi vorbim de o sumă considerabilă, dar care fiind corect cheltuită a fost recuperată şi banii au fost restituiţi candidaţilor exact cât a contribuit fiecare. Există în interiorul nostru anumite restanţe ale unor sectoare faţă de bugetul PNL de la nivel central, la fel cum există restanţe ale altor filiale din ţară”, a răspuns preşedintele PNL Bucureşti.

Întrebat în continuare dacă se ia în calcul renunţarea la sediul partidului din Aviatorilor, Buşoi a răspuns afirmativ. „Da. cred că nu se justifica să avem, cel puţin pentru organizaţia Bucureşti şi cea a Sectorului 1, două sedii destul de costisitoare. Înţeleg că da (s-a renunţat deja la sediul din Aviatorilor –n.r.), cred că e deja depusă formal o cerere de Secretariatul general.”, a completat Cristian Buşoi.

Scriitorul Mihail Neamţu, fost preşedinte al partidului Noua Republică, a anunţat marţi că a depus adeziunea de înscriere în PNL.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite