Blaga i-a dat ultimatum Elenei Udrea: „Lucrurile trebuie lămurite. Ipocrizia nu poate fi dusă la maximum“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga şi Elena Udrea FOTO Arhiva Adevărul
Vasile Blaga şi Elena Udrea FOTO Arhiva Adevărul

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, răspunzând unei întrebări privind atitudinea Elenei Udrea, că „nu poţi fi un membru fidel al PDL contribuind la construcţia unui alt partid“ şi a adăugat că lucrurile vor fi clarificate destul de repede.

„Cine este în PDL va trebui să muncească la acest partid ca să-şi atingă obiectivele“, a spus Blaga, anunţând totodată că, în curând, va fi  o şedinţă a Colegiului Director al PDL la Baia Mare.

Întrebat dacă îi va cere Elenei Udrea să aleagă, Blaga a răspuns: "Toate la timpul lor, pentru că ipocrizia nu poate fi dusă la maximum".

„Ca să fie foarte clar: toţi colegii vor trebui să aibă o poziţie tranşantă. Ce doresc în viaţă: în PDL, urmărind obţinerea de către acest partid a obiectivelor pe care şi le propune sau în PDL încercând să coaguleze oameni spre alte zone ca partidul să nu-şi poată atinge la un moment dat obiectivele. Lucrurile acestea trebuie lămurite, deocamdată nu mă pronunţ, dar lucrurile trebuie lămurite“, a afirmat Vasile Blaga.

Întrebat dacă îl îngrijorează faptul că parlamentari ai PDL se întâlnesc la mare cu preşedintele Traian Băsescu, Vasile Blaga a răspuns tranşant: „Nu“.

Întrebat de asemenea dacă exclude plecarea unor parlamentari PDL către Partidul Mişcarea Populară, Blaga a spus: "Eu nu exclud nimic. Eu ştiu care sunt obiectivele PDL, iar dacă unul sau altul are un anumit obiectiv în viaţă, foarte bine, să şi-l atingă".

Deputatul PDL Ciprian Rogojan, cunoscut drept Cici de la trupa Sistem, a postat duminică, pe contul său de Facebook, fotografii în care apare alături de preşedintele Traian Băsescu pe o ambarcaţiune. În fotografii, şeful statului apare îmbrăcat doar în pantaloni scurţi şi având o şapcă pe cap.

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat vineri seara, la Realitatea TV, că PDL, PMP şi Forţa Civică împreună cu PNL ar trebui să creeze un pol politic de centru-dreapta puternic şi să susţină un candidat unic la prezidenţiale.

„PDL, Partidul Mişcarea Populară (PMP), Forţa Civică şi PNŢCD ar trebui să se regăsească într-un proiect comun cu care să câştige alegerile din 2014“, a afirmat Udrea. 

Deputatul PDL a precizat că nu este exclus ca în acest proiect să fie acceptat şi PNL atunci când va ieşi de la guvernare. „Cred că se poate face o alianţă şi cu PNL şi să susţinem un candidat comun“, este de părere Udrea.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite