Alegeri PDL. Blaga: "După Congres nu vor exista nici învinşi, nici învingători"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blagaa îndemnat la unitate
Vasile Blagaa îndemnat la unitate

Actualul preşedinte al PDL, Vasile Blaga, a afirmat, astăzi, că „după Convenţia Naţională Extraordinară a PDL nu vor exista nici învinşi şi nici învingători, singurul care trebuie să câştige fiind partidul”.

„Convingerea mea este că după această Convenţie nu vor fi nici învinşi, nici învingători. Învingător va fi PDL, dacă vom rămâne uniţi în jurul valorilor care ne-au consacrat şi al proiectelor noastre pentru România”, a spus Blaga, în discursul adresat delegaţilor.

Liderul PDL a atras atenţia că partidul va avea de pierdut dacă nu va reuşi să-şi păstreze unitatea. „Partidul poate fi învins dacă vom pleca de aici dezbinaţi, dacă miraje politice, cântece de sirenă, camere de hotel şi mâncăruri gratuite ne vor îndepărta de la drumul nostru şi ne vor scoate din inimile românilor”, a mai afirmat Vasile Blaga.

"Am câştigat bătălia cu criza, dar am pierdut în inimile românilor. Am auzit minciuni de la acest microfon, unii spuneau că am luat 22% la alegerile locale. Tot 17% am luat şi atunci şi la alegerile parlamentare. Uitaţi-vă pe statistici!", a mai spus, de la tribună, Vasile Blaga.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite