Băsescu, supărat că şedinţa Senatului întârzie să înceapă: Dacă programul se face după partide, venim şi noi la şase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PMP Traian Băsescu a părăsit sala de plen după ce a aşteptat mai bine de jumătate de oră ca şedinţa să înceapă, aceasta fiind amânată cu încă două ore şi jumătate.

Traian Băsescu şi-a cerut scuze de la preşedintele decan de vârstă, Leon Dănăilă, spunând că el părăseşte sala de plen după ce a aşteptat mai bine de jumătate de oră să înceapă şedinţa.

„Îmi pare rău, domnule preşedinte. Dacă programul se face după partide, venim şi noi la şase”, a spus Traian Băsescu înainte de a părăsi sala de plen împreună cu întregul grup senatorial PMP.

„Plecaţi?”, l-a întrebat un jurnalist pe senatorul PMP. „Unde să plec, măi omule?”, i-a răspuns fostul preşedinte. „Să beţi o cafea”, i-a replicat jurnalistul. „Ah, voiai să stau aici până la patru? Cred că şi la cameră e aceeaşi chestie”, a mai spus Traian Băsescu.

Şedinţa de plen a Senatului trebuia să fie reluată la ora 13:30, dar a fost amânată până la ora 16:00 din cauză că discuţiile dintre partide pe împărţirea funcţiilor în Legislativ s-au prelungit.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite