Băsescu: Sub cupola Parlamentului a fost transferată lupta clanurilor PSD. La aşa dispută, niciun alt partid nu ar trebui să fie în sală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PMP, Traian Băsescu- FOTO Mediafax
Preşedintele PMP, Traian Băsescu- FOTO Mediafax

Liderul PMP, Traian Băsescu, scrie pe Facebook că sub cupola Parlamentului a fost transferată lupta pentru putere şi influenţă a clanurilor din PSD, el susţinând că, la o astfel de dispută internă, niciun alt partid nu ar trebui să fie în sală la moţiunea de cenzură.

Băsescu precizează că duminică se va citi în Parlament moţiunea de cenzură a PSD împotriva guvernului PSD, iar miercuri vor avea loc dezbaterea şi votul.

”Din păcate, sub cupola Parlamentului a fost transferată lupta pentru putere şi influenţă a clanurilor din PSD. Desigur, maidanezul de companie al PSD, Căalin Popescu Tăariceanu va conduce lucrările Camerelor Reunite. La o astfel de dispută internă, nici un alt partid parlamentar nu ar trebui să se află în sală. Doar aşa PSD ar putea înţelege în ce situaţie ridicolă s-a pus singur, Dragnea ar putea pricepe că viclenia de tip Teleorman nu ţine loc de inteligenţă, iar românii ar vedea cu ochii lor ce oameni de proastă calitate au votat”, susţine liderul PMP.

PSD vrea ca moţiunea de cenzură să fie citită în plenul reunit al Parlamentului duminică, urmând să fie convocat un plen reunit al celor două Camere, a anunţat senatorul PSD Mihai Fifor.

"O să convocăm colegii parlamentari pentru duminică şi duminică, începând cu ora 16.30, în plenul Parlamentului, se va citi moţiunea de cenzură. Asta înseamnă că programul pentru ziua de duminică va fi următorul: începând cu ora 15.00, vor avea loc şedinţele de grup ale grupurilor parlamentare social-democrate şi ALDE. De la 16.00 va avea loc şedinţa Birourilor Permanente reunite, iar de la 16.30 şedinţa de plen reunit, în care va fi citită moţiunea de cenzură", a anunţat Mihai Fifor, la sediul PSD.

El a spus că PSD nu mai poate aştepta şi "asista impasibil" la acţiunile lui Sorin Grindeanu şi Victor Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite