Andrei Chiliman iese la atac: „Crin Antonescu este adevăratul trădător al valorilor PNL“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Chiliman îl critică dur pe Crin Antonescu
Andrei Chiliman îl critică dur pe Crin Antonescu

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman (PNL), îl acuză pe preşedintele partidului, Crin Antonescu, că a trădat valorile liberale.

Afirmaţiile au fost făcute într-un interviu acordat Hotnews, în contextul informaţiilor neoficiale despre posibila excludere a primarului sectorului 1 din PNL.

Chiliman a afirmat că Antonescu „a produs suficient de multe probe că, pentru domnia sa, politica se rezumă la bătalia lui oarbă pentru putere.“

Primarul sectorului 1 consideră că, sub preşedinţia lui Crin Antonescu, statutul PNL a ajuns o simplă bucată de hârtie,

„ de care se ţine seama doar atunci când îi convine liderului.“ 

Chiliman a reamintit că, în vara acestui an, i-a adresat o scrisoare deschisă preşedintelui interimar al PNL, Daniel Chiţoiu, în care îi cerea să explice de ce partidul a semnat un protocol pentru desfiinţarea Curţii Constituţionale, ANI şi DNA.

Primarul sectorului 1 a afirmat că aştepată încă răspunsul de la Crin Antonescu, care a revenit în fruntea partidului, după ce a încetat interimatul lui Chiţoiu.

„Prin aceasta scrisoare, pretinde dl. Antonescu, eu aş fi trădat PNL. Or, singurul <<trădător>> din această afacere este chiar domnia sa, care şi-a <<trădat>>, în acest mod, adevăratele convingeri politice. Daca va merge pe linia acestor convingeri ale lui Crin Antonescu, PNL riscă să se transforme în partidul cel mai anti-occidental din România.“, a afirmat Chiliman.

Chiliman a afirmat că va conta şi pe fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, despre care este convins că „se va bate pentru ca PNL să ramână un partid pro-occidental.“

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite