Alegeri prezidenţiale 2014. Ponta: Marţi voi face o listă de propuneri de prim-miniştri. Minimum unul, maximum trei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta anunţă că marţi va face cunoscută lista cu posibilii prim-miniştri care îi va lua locul la Palatul Victoria în situaţia în care va fi câştigătorul cursei prezidenţiale.

”Marţi voi face o listă de propuneri de prim-miniştii. Minim unul, maxim trei. Oamenii au dreptul să ştie: Ponta a fost prim-ministru, ştim ce a făcut, se duce la Cotroceni, cine vine prim-ministru, continuă lucrurile? Şi anume, viitorul prim-ministru, pe care eu îl propun, va spune clar: menţinem reducerea cotei de CAS, nu mărim cota unică de 16%, păstrăm ce am discutat cu sindicatele din Educaţie şi din Sănătate, păstrăm ceea ce am discutat pe plan european. Cu siguranţă trebuie să fie o persoană cu vederi de centru - dreapta”, a spus Victor Ponta.

Întrebat într-o emisiune dacă el crede că şeful SRI, George Maior şi fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele PLR, se califică pentru un nou posibil post de şef al Guvernului, Ponta a răspuns: „Categoric, Maior sau Tăriceanu se califică pentru funcţia de prim-ministru. Sunt doi oameni care ar putea fi prim-ministru, dar nu numai ei doi“, a spus Ponta, la Antena 3.

Invitat la Adevărul Live, preşedintele Traian Băsescu a spus că nu recomandă varianta George Maior - premier. „După experienţa avută cu MRU, nu recomand nimănui să ia un şef de serviciu şi să-l numească prim-ministru“,  a spus Traian Băsescu.


Pe aceeaşi temă:

Băsescu, la mâna lui Ponta. Premierul decide unde va locui preşedintele după terminarea mandatului

UPDATE Guvernul a revenit şi susţine că de fapt a respins proiectul care vrea să pună botniţă jurnaliştilor

Victor Ponta, între Băsescu, Iohannis şi promisiuni electorale de ultim moment

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite