Alegeri parţiale: Gabi Szabo, învinsă la Ilfov. Ministrul Sportului a pierdut cursa pentru un loc în Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabriela Szabo, candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC la alegerile parlamentare parţiale, a pierdut cursa electorală în colegiul din Ilfov, unde a candidat, în favoarea liberalului Daniel Gheorghe.

Candidatul PNL a obţinut 50,1% din totalul voturilor valabil exprimate, adică 12,493 de voturi,  în timp ce adversara sa a primit 30,5% (7.605 voturi), anunţă Agerpres.

Cei doi au candidat pentru un post de parlamentar în Colegiul 4 din Ilfov, vacantat de liberalul Eduard Hellvig, după ce acesta din urmă a obţinut un mandat în Parlamentul European.

Duminică, 25 mai, Gabriela Szabo a votat la Şcoala nr. 2 din Buftea, susţinută de premierul Victor Ponta şi de soţia acestuia, Daciana Sârbu.

„Pentru mine este o mare bucurie să pot să candidez pentru ilfoveni, să fac lucruri importante pentru ilfoveni. Performanţa din sport vreau să o duc astăzi în politică, m-am decis să intru în politică cu tot sufletul, sunt un om responsabil care a făcut tot ce a făcut prin muncă şi, de aceea, toată responsabilitatea din sport vreau să o duc şi în politică“, a declarat ministrul Sportului, Gabriela Szabo.

Citeşte şi:

PSD a câştigat detaşat şi alegerile parţiale. Năstase, Silaghi şi Costoiu, marii învingători. Mandatul lui Gabi Szabo, sub semnul întrebării

Social-democraţii au înregistrat o victorie importantă nu doar la europarlamentare, ci şi la alegerile parţiale parlamentare, precum şi la cele pentru primării şi consiliile judeţene.

Mircea Diaconu, al patrulea „partid” al ţării!

Rezultatele parţiale oficiale anunţate de BEC pe 93,5% din secţiile de vot sunt foarte aproape de cele finale. Prin urmare, putem trage primele concluzii, la cald.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite