Ţuţuianu o acuză pe Rovana Plumb că l-a dat afară din sală pe Titus Corlăţean la o şedinţă a PSD. „Nu s-a mai pomenit aşa ceva“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul Adrian Ţuţuianu, exclus din PSD după ce i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea, susţine că Rovana Plumb l-a dat afară din sală pe senatorul PSD Titus Corlăţean la o şedinţă cu primarii social-democraţi din Dâmboviţa. Rovana Plumb, care i-a luat locul lui Ţuţuianu în fruntea filialei PSD Dâmboviţa, este apropiată de Liviu Dragnea, în timp ce Titus Corlăţean e în tabăra lui Ţuţuianu.

„Este de neacceptat şi de necrezut ceea ce se întâmplă la şedinţele PSD Dâmboviţa, una dintre organizaţiile de seamă ale PSD. Este de netolerat comportamentul Rovanei Plumb faţă de parlamentarii PSD de Dâmboviţa, faţă de Titus Corlăţean, faţă de Oana Vlăducă, pe care i-a dat afară din sală, la o întâlnire cu primarii. Nu s-a mai pomenit aşa ceva”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu, excluşi din PSD pentru că i-au cerut demisia lui Liviu Dragnea, se vor înscrie săptămâna viitoare în Pro România, partidul condus de Victor Ponta, susţin surse politice pentru Adevărul. Ţuţuianu şi Neacşu controlează în continuare mai mulţi primari PSD din Dâmboviţa şi Ialomiţa, care vor trage în campania de la europarlamentare pentru Ponta, nu pentru Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite