VIDEO Militarii români din Afganistan cântă "Cele două cuvinte" de Dragobete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Militarii români din Afganistan sunt curajoşi. Atât de curajoşi că s-au adunat laolaltă de Dragobete, şi-au luat inima-n dinţi şi s-au filmat rostind "cele două cuvinte", atât de greu de spus, conform trupei TAXI.

"Rechinii Albi", militarii români detaşaţi în teatrele de operaţii din Afganistan, apar într-un material video postat pe pagina de Facebook a MApN, pe piesa compusă de Dan Teodorescu. De altfel, artistul s-a declarat onorat de inedita colaborare cu trupele de elită ale Armatei României şi a transmis, prin intermediul ministerului, toată preţuirea pentru militarii noştri aflaţi departe de casă.

"Sunt luptători neînfricaţi, puţini ar putea să facă ceea ce lor le este o a doua natură. În unul dintre cele mai fierbinţi şi periculoase teatre de operaţii din lume sunt recunoscuţi drept profesionişti desăvârşiţi.

Nu cedează în faţa greutăţilor, nu se pierd în situaţii limită dar, când vine vorba de iubire, sunt la fel de timizi ca.. oricare dintre noi. Şi, la fel ca noi, foarte rar recunosc asta.

Astăzi este o zi specială, de aceea, cu gândul la iubitele rămase în ţară, "Rechinii Albi" transmit din Afganistan ... "Cele două cuvinte", scriu reprezentanţii MApN pe pagina de Facebook.

Inedita filmare vine la o lună după ce fruntaşul Elena Croitoru, la prima misiune în Afganistan, a făcut furori pe Internet cu piesa "Ce are ea?" a Deliei, cântată colegilor, acompaniată la clape de unul dintre camarazi.

Militarii români din Afganistan cântă de Dragobete "Cele două cuvinte", melodia trupei TAXI

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite