Un tir cu 15 tone de „haine second hand” aduse din Germania, oprit de poliţiştii de Frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
tir încărcat cu 15 tone de haine second hand foto poliţia de frontieră

Un TIR încărcat cu 15 tone de deşeuri textile, reprezentând în mod principal haine second hand uzate, aduse din Germania, a fost oprit , vineri dimineaţă, de poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Borş II, deoarece şoferul nu a prezentat documentaţia necesară prevăzută de lege. Totodată din imaginile transmise de autorităţi se poate observa că transportul conţinea şi alte tipuri de deşeuri.

„Azi dimineaţă, în jurul orei 06.55, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borş II au efectuat pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui automarfar, condus de un cetăţean român, în vârstă de 52 de ani. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, deşeuri constând în haine second hand, de la o societate comercială din Germania pentru o firmă din România”, informează Poliţia de Frontieră Română.

GALERIE FOTO

Existând suspiciuni cu privire la legalitatea transportului, poliţiştii de frontieră au solicitat sprijin autorizat reprezentanţilor Comisariatului Judeţean Bihor din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că automarfarul era încărcat cu deşeuri de haine second hand, pentru care şoferul nu a prezentat documentaţia necesară prevăzută de lege pentru importul de astfel de produse. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite