Un militar este anchetat după ce a stropit cu benzină o farmacistă şi i-a cerut bani pentru a-şi achita un credit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Calitatea medicamentelor  de pe internet nu este controlată la fel de riguros precum cea a pastilelor din farmacie

Un militar este anchetat după ce, vineri seară, a intrat într-o farmacie din municipiul Constanţa, a stropit-o pe vânzătoare cu benzină şi i-a cerut bani pentru că ar trebui să-şi plătească un credit, după care speriat, cel mai probabil, de strigătele de ajutor ale femeii, a încercat să fugă, fiind prins de câţiva tineri din zonă şi predat poliţiştilor. Ancheta este coordonată de către Parchetul Militar.

Potrivit poliţiştilor, vineri seară, un bărbat în vârstă de 34 de ani a intrat într-o farmacie din cartierul Km 4-5 din municipiul Constanţa. Farmacista a povestit că scria nişte facturi când bărbatul a intrat în imobil, iar acesta, fără vreo explicaţie, a aruncat cu benzină pe ea.

Femeia s-a speriat, a început să ţipe, iar bărbatul respectiv a încercat să fugă, fiind prins de câţiva tineri care se aflau în zonă şi predat poliţiştilor.

Farmacista a mai spus că bărbatul respectiv i-a cerut bani, spunând că are de achitat un credit în franci elveţieni, fără a preciza de ce sumă ar avea nevoie.

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a fost preluat de către poliţişti şi dus la Secţia 5 pentru audieri, ancheta urmând să fie coordonată de către Parchetul Militar.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul ar fi domiciliat în judeţul Cluj, fiind detaşat la Constanţa.

Cercetările urmează să stabilească împrejurările în care s-a petrecut incidentul şi care au fost motivele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la acest gest.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite