FOTO Bucăţi din trupul unei farmaciste din Alba Iulia găsite după o lună de la dispariţia sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Magdalena Moldovan a fost dată dipărută în 20 octombrie
Magdalena Moldovan a fost dată dipărută în 20 octombrie

Poliţiştii din Alba cercetează împrejurările în care şi-a pierdut viaţa o farmacistă din Alba Iulia, după ce bucăţi din trupul său au fost descoperite între localităţile Decea şi Miraslău.

Anchetatorii spun că nu este exclus ca femeia să fi căzut din trenul cu care se întorcea la Alba Iulia, în urmă cu mai bine de o lună. În baza cercetărilor de până acum, poliţiştii bănuiesc că trupul femeii ar fi fost sfâşiat de animalele sălbatice.

Echipa de cercetare complexă, formată din poliţişti şi medic legist, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, deplasată la faţa locului, a identificat, la km (CFR) 420+900 m, pe sensul de mers Unirea – Aiud, la o distanţă de aproximativ 5 metri de calea ferată, fragmente ale unui cadavru uman, aflat  în stare de descompunere şi cu urme de muşcături de animale sălbatice. 

Din cercetări a rezultat faptul că acesta aparţine unei femei în vârstă de 64 de ani, din Alba Iulia, care era urmărită la nivel naţional ca persoană dispărută şi care, la data dispariţiei circula cu trenul, pe ruta Ulmeni, judeţul Maramureş – Alba Iulia. Dispariţia femeii a fost sesizată poliţiştilor chiar de soţul acesteia,  în 20 octombrie.

Bărbatul le-a spus atunci că Minodora Moldovan a plecat cu cu trenul spre Alba Iulia, unde trebuia să sosească noaptea, în jurul orelor 2.30, dar nu a mai ajuns la domiciliu. Interesant este că poliţiştii nu au mai găsit bagajele femeii în tren. Anchetatorii cercetează cazul şi nu infirmă nicio posibilitate: accident, crimă sau sinucidere. Dispariţia femeii de 64 de ani a fost sesizată poliţiştilor chiar de soţul acesteia,  în 20 octombrie. Bărbatul le-a spus atunci că Minodora Moldovan a  plecat cu un tren din gara Ulmeni, judeţul Maramureş spre Alba Iulia, unde trebuia să sosească noaptea,  în jurul orelor 2.30, dar nu a mai ajuns la domiciliu.

image
image
image
Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite