Un bărbat a fost găsit spânzurat în arestul unei secţii de Poliţie din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

Un bărbat aflat în arest pentru tentativă de omor, după ce ar fi încercat să-şi ucidă iubita, a fost găsit spânzurat, marţi dimineaţă, în arestul Secţiei 5 de Poliţie din Capitală.

UPDATE  Potrivit unor surse judiciare, bărbatul, în vârstă de 32 de ani, se afla în arest preventiv la Secţia 5 de Poliţie, fiind acuzat de tentativă de omor, după ce ar fi încercat să-şi ucidă iubita, arată Agerpres.

La faţa locului s-a prezentat un echipaj SMURD care a efectuat manevre de resuscitare, care nu au avut însă succes. Sursele citate au precizat că deţinutul a fost găsit spânzurat în jurul orei 3,00 de către colegul său de celulă, după ce, la controlul gardienilor din jurul orei 2,30, nu se constatase nicio neregulă.

Ştirea iniţială

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Române, o persoană încarcerată în baza unui mandat de arestare preventivă a fost găsită spânzurată, potrivit News.ro.

"La faţa locului s-a prezentat un echipaj SMURD care a efectuat manevre de resuscitare, constatând decesul celui în cauză. Cercetările sunt efectuate de către Serviciul Omoruri şi Parchetul Tribunalului Bucureşti pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesul", arată reprezentanţii Poliţiei într-un comunicat de presă.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că persoana găsită spânzurată este un bărbat care era arestat pentru o tentativă de omor comisă în Ilfov.

Potrivit aceloraşi surse, incidentul s-a produs în Secţia 5 Poliţie din Bucureşti.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite