Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost izbit din plin de o maşină. Victima traversase pe culoarea roşie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident rutier grav petrecut vineri noapte în Bucureşti FOTO Adevărul
Accident rutier grav petrecut vineri noapte în Bucureşti FOTO Adevărul

Un grav accident rutier s-a produs vineri noaptea în Capitală, după ce un pieton care a traversat pe culoarea roşie a semaforului a fost izbit din plin de şoferul unui autoturism marca Renault.

Bărbatul accidentat, în vârstă de 40 de ani, a ajuns la spital, în stare gravă.

„Accidentul s-a produs aseară, în jurul orei 23.00, Şoferul se deplasa dinspre Niţu Vasile către Calea Văcăreşti, când a ajuns la intersecţie cu şoseaua Olteniţei. Tânărul de la volan a fost testat însă nu consumase niciun fel de băuturi alcoolice”, a explicat Andrei Codău, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere.

Potrivit acestuia, bărbatul în vârstă de 40 de ani traversa pe marcajul pietonal, însă pe culoarea roşie a semaforului. Victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul Bagdasar Arseni pentru îngrijiri medicale.

700 de şoferi, fără permise de conducere în doar patru zile

Poliţiştii au reţinut, în patru zile, aproape 700 de permise de conducere şi au amendat peste 11.600 de şoferi, dintre care 2.329 pentru că au condus cu viteză şi 55 pentru că s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice.

Poliţiştii au făcut, în perioada 24-27 februarie, 1.658 de controale, 280 de filtre, 71 de percheziţii şi şapte razii, în urma cărora au depistat 418 infracţiuni judiciare, economico-financiare, la regimul circulaţiei sau de altă natură, dintre care 208 în flagrant delict, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

De asemenea, poliţiştii au prins 275 de persoane suspectate de infracţiuni, dintre care 31 au fost reţinute şi 22 arestate. În urma controalelor au fost găsite şase autoturisme semnalate ca fiind furate, iar o armă letală şi două neletale au fost confiscate.

Mai puteţi citi:

VIDEO Urmărire ca-n filme în Cluj. O şoferiţă cu BMW conducea cu viteză, beată, şi cu poliţia pe urme. A lovit o altă maşină şi a rănit patru oameni

FOTO Blonda care a condus beată şi cu poliţia pe urmele ei prin centrul Clujului va fi adusă în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă

Şoferiţa cu BMW care a condus beată în centrul Clujului va fi cercetată în libertate

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite