Tragedie la Harghita: Un bărbat şi-a omorât fosta concubină şi băieţelul de doi ani. După, acesta s-a sinucis, aruncându-se în faţa trenului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un bărbat şi-a omorât fosta concubină şi băieţelul de doi ani. După, acesta s-a aruncat în faţa trenului FOTO Adevarul
Un bărbat şi-a omorât fosta concubină şi băieţelul de doi ani. După, acesta s-a aruncat în faţa trenului FOTO Adevarul

Un bărbat din localitatea Borsec, judeţul Harghita,  şi-a ucis, în noaptea de vineri spre sâmbătă, fosta concubină şi băieţelul lor, în vârstă de doi ani. Acesta era supărat că femeia îl părăsise în urmă cu două luni pentru un alt bărbat. După ce şi-a ucis familia, acesta s-a aruncat în faţa trenului şi a murit.

În urmă cu două luni, femeia de 30 ani l-a părăsit pentru un alt bărbat, mai tânăr, de 23 ani, iar vineri seara s-a mutat cu acesta şi cu băieţelul, într-o casă închiriată din Joseni.

Bărbatul a mers, în timpul nopţii, la casa unde se mutase femeia, a intrat în casă şi i-a omorât pe femeie şi pe băieţelul de doi ani cu multiple lovituri de cuţit.

Din gelozie şi-a ucis băieţelul de doar doi ani

„Din primele cercetări, motivul dublei crime ar fi fost gelozia bărbatului. Acesta avea 35 de ani, era din localitatea Borsec, dar lucra ca cioban la o stână din apropierea comunei Lăzarea. Fosta lui concubină locuia în comuna Joseni, cu băieţelui lor de doi anişori. I-a omorât pe amândoi, se pare cu un cuţit. Spre dimineaţă, am primit prin apel la 112 că şi el s-a aruncat în faţa unui tren“, au declarat pentru adevărul.ro  surse din cadrul Poliţiei Harghita.

Pe actualul iubit al femeii, l-a tăiat în zona gâtului şi l-a lovit cu o rangă în cap. Bărbatul rănit este internat în stare foarte gravă la Spitalul Judeţean din Târgu Mureş.

Spre dimineaţă, în jurul orei cinci, agresorul şi-a sunat doi prieteni, soţ şi soţie,  cu care fusese în seara precedentă şi le-a povestit ce a făcut, afirmând că fie se va preda la Poliţie, fie se va sinucide.

Jumătate de oră mai târziu, bărbatul s-a aruncat în faţa unui tren personal care mergea către Gheorgheni.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite