UPDATE Trafic aglomerat pe Autostrada Soarelui. Centrul Infotrafic: „Au avut loc mai multe tamponări”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul Infotrafic din Poliţia Română arată că se circulă îngreunat pe drumul către mare, după ce mai multe tamponări au avut loc, sâmbătă dimineaţă, pe Autostrada Soarelui.

UPDATE  Aproape 50 de şoferi care au depăşit viteza legală au fost depistaţi de poliţişti, pe Autostrada Soarelui, cu ajutorul unei maşini neinscripţionate, dotată cu radar.

Poliţiştii au depistat, în perioada 9-11 august, pe Autostrada Soarelui, 49 de şoferi care nu au respectat limita de viteză şi au reţinut 24 de permise de conducere în vederea suspendării, pentru depăşirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/h.

Potrivit sursei citate, valori mari de trafic se înregistrează în special în zona localităţilor constănţene Agigea şi Eforie, în Eforie fiind deja raportate coloane mari de vehicule.

„Pentru a evita aglomeraţia din zona podului vechi de la Agigea (cel cunoscut şi utilizat de majoritatea automobiliştilor), sfătuim conducătorii auto  să utilizeze noul pod, pe care se circulă fără probleme, cu menţiunea că şi pe această rută ocolitoare pot apărea probleme de trafic”, arată Centrul Infotrafic.

În ceea ce priveşte staţia de taxare de la Feteşti, poliţiştii le recomandă şoferilor să achite taxa prin SMS.

De asemenea, circulaţia  pe sensul către munte al DN1 Ploieşti – Braşov se desfăşoară dificil, în coloană, între localităţile prahovene Cornu şi Comarnic şi în zona staţiunilor montane.

„Ca urmare a numărului mare de autovehicule, traficul pe sensul către Argeş al autostrăzii A1 Bucureşti – Piteşti se desfăşoară îngreunat în zona kilometrului 120, la ieşirea de pe autostradă. Pentru a evita aglomeraţia, automobiliştii pot părăsi această arteră la kilometrul 106 sau 115 şi să se deplaseze prin municipiul Piteşti”, precizează sursa citată.

Unde îşi petrec românii minivacanţa de Sfânta Maria

Peste 300.000 de români petrec minivacanţa de Sfânta Maria în ţară, jumătate din ei fiind aşteptaţi pe litoralul românesc, unde gradul de ocupare este de aproape 100%.

„În general, turiştii români merg pe litoralul românesc şi pe cel bulgăresc, aici, mai aproape. Ei îşi rezervă o minivacanţă de trei nopţi, deci patru zile. Pe litoralul nostru, gradul de ocupare bate spre 100%. Dacă vrei faci mâine o rezervare nu cred că mai găseşti loc. Hoteluri bune sunt pline deja”, a declarat Alin Burcea, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT).

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite