Un român a murit în Alpi, în timpul unui salt cu paraşuta, după ce aceasta nu s-a deschis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rudolf Ivan era pasionat de zbor  FOTO Facebook Rudolf Ivan
Rudolf Ivan era pasionat de zbor  FOTO Facebook Rudolf Ivan

Un paraşutist român în vârstă de 40 de ani şi-a pierdut viaţa în mod tragic, în Munţii Alpi din Italia, în urma unui salt eşuat. Cauza nefericitului incident ar fi fost, spun apropiaţii, paraşuta bărbatului, care nu s-a deschis deloc în timpul saltului, făcând ca acesta să se prăbuşească de la o înălţime de câteva sute de metri.

Întâmplarea s-a petrecut chiar sub ochii celor trei prieteni ai săi, tot români, cu care împărtăşea aceeaşi pasiune. Tragică întâmplare s-a petrecut în provincia Trentino, din nordul Italiei, acolo unde paraşutistul de 40 de ani a mers împreună cu alţi trei români, arată stirileprotv.ro.  Plănuiau să sară cu paraşuta de pe Vârful Becco dell’Aquila, însă nimeni nu ştia că pentru Rudolf Ivan - Rudi, aşa cum îi spuneau prietenii, acesta avea să fie ultimul salt.

Bărbatul a căzut în gol de la o înălţime de câteva sute de metri, sub privirile îngrozite ale prietenilor. Câţiva martori au dat alarma, iar la faţa locului au intervenit salvamontiştii italieni, dar şi medicii. Din păcate, toate eforturile au fost în zadar. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite