Românca arestată în Olanda era iubita lui Radu Dogaru, unul dintre suspecţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra arestată în Olanda, Natasa Timofei,  era iubita unuia dintre suspecţi FOTO Facebook
Tânăra arestată în Olanda, Natasa Timofei,  era iubita unuia dintre suspecţi FOTO Facebook

Tânăra arestată în Olanda şi audiată în dosarul furtului de tablouri de la muzeul Kunsthal din Rotterdam era iubita unuia dintre suspecţii arestaţi în acest caz, respectiv a lui Radu Dogaru, în perioada în care a fost plănuită şi comisă infracţiunea.

Potrivit anchetatorilor, după ce au fost furate, tablourile ar fi fost ascunse în locuinţa din Rotterdam a tinerei în vârstă de 19 ani, unde, de altfel, au fost decupate şi scoase din rame pânzele furate.

Numele fetei este Nataşa Timofei şi provine din acelaşi oraş cu doi dintre suspecţi, mai exact din Măcin, judeţul Tulcea.

În acelaşi oraş locuiau Alexandru Bitu şi Eugen Darie, în timp ce al treilea suspect din dosarul furtului, Radu Dogaru, este originar dintr-o localitate de lângă Măcin.

Pentru a face o legătura între româncă şi furtul de tablouri, anchetatorii olandezi au vizionat zeci de ore de înregistrări ale camerelor de supraveghere, relatează Mediafax.

Nataşa Timofei, în vârstă de 19 ani, a fost audiată de trei anchetatori români în legătură cu furtul tablourilor de la muzeul din Rotterdam, pentru că aceasta era prietenă cu unul dintre suspecţi, au transmis sursele Poliţiei Române.

Tânăra a fost audiată de doi ofiţeri ai Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate (DCCO) din Poliţia Română şi un procuror de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite