PSD şi socotelile lui cu Cerul şi Pământul

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu se dau credincioşi nevoie mare. Oameni cu frica lui Dumnezeu şi cu urechea mereu plecată la ceea ce gândesc şi vor românii.

Românii adevăraţi, cinstiţi şi prea-curaţi, fireşte, nu păcătoşii care dau fuga să pârască la Bruxelles, care defăimează realizările guvernării şi care, mai presus de toate, nu respectă tradiţia strămoşească. Aceea care prea-slăveşte sfânta taină a cununiei dintre un bărbat şi o femeie.

Acum sigur, doar cârcotaşii nu au ce face şi le reamintesc celor doi garanţi ai perpetuării valorilor creştine că atunci când şi-au pus pirostriile le-au jurat credinţă pe viaţă aleselor. Dl. Dragnea are la activ un divorţ în vreme ce dl. Tăriceanu îşi încearcă a cincea oară norocul în dragoste şi căsnicie. Puţin contează. Acestea sunt detalii. Fără importanţă. De care se prevalează şi se slujesc duşmanii, inamicii, cârcotaşii, răuvoitorii.

În cursul zilei de luni mai-marele PSD a luat o decizie importantă care-i mai probează odată ataşamentul pentru valorile profunde ale României. Pentru ortodoxie. Ascultarea dată BOR. În cursul lunii mai PSD va organiza un mare miting întru susţinerea familiei tradiţionale. Cu binecuvântarea BOR care, ca de atâtea ori până acum, va mai amesteca odată politicul în cele sfinte făcându-se că nu observă că PSD îi cere să îi binecuvânteze toate năzbâtiile şi ereziile.

Preoţilor cu crucea-n fruntea fiindcă – nu-i aşa? – oastea e creştină li se vor alătura domnul Liviu Dragnea cu tânără iubită a domniei sale, cea care i-a luat locul Bombonicăi mult prea ocupată cu descâlcirea unor afaceri de corupţie de pe la CJ Teleorman, poate chiar dl. Călin Popescu-Tăriceanu, special guest star, însoţit de a cincea lui singură mare iubire, doamna Lia Olguţa Vasilescu şi dânsa cu un divorţ la activ, dar care beneficiază de indulgenţă deoarece garantează respectarea întru totul a Legii unice a salarizării pentru clerici însoţită de dl. Claudiu Manda care, din poziţia de şef al Comisiei parlamentare ce controlează activitatea SRI, are ca nimeni altul grijă ca nu cumva oamenii Bisericii să cadă iarăşi în păcat şi să dea iarăşi cu subsemnatul sfidând sfânta taină a spovedaniei.

Caraghioslâcul marca PSD e fără seamăn. Provocator de un hohot imens de râs pe Pământ şi, bănuiesc, de o mânie fără seamăn din partea Tatălui ceresc. Dar până la Judecata de Apoi mai este. PSD vrea voturi, BOR bani. Fac totul să le fie îndeplinită dorinţa. Pe pământ. Socotelile cu Cerul se amână. Deocamdată sine die. Dar încă un astfel de miting, încă o rugăciune a ÎPS Daniel şi, cine ştie?, poate că o rezolvă PSD-ul şi pe asta. Că restul problemelor României le-a rezolvat demult.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite