Preot înjughiat în faţa altarului de un enoriaş care l-a acuzat de pedofilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un preot din Capitală a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat de două ori de un enoriaş în faţa altarului. Incidentul a avut loc în Biserica Sfânta Cuvioasa Parascheva din sectorul 6. „A fost înjunghiat în torace, iar când a ajuns la spital era în stare stabilă”, au explicat medicii.

Incidentul a fost raportat autorităţilor în jurul orei 12.00 prin apel 112. Agresorul în vârstă de 70 de ani este unul dintre enoriaşi preotului şi a fost deja prins de poliţişti şi dus la Secţia 21 unde este audiat. Se pare că bătrânul l-ar fi acuzat pe preot de pedofilie.

Victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul Universitar din Capitală, unde este supusă mai multor investigaţii amănunţite.

„Este conştient, stabil, dar se fac investigaţii pentru a stabili dacă este nevoie de vreo intervenţie. Pacientul are 55 de ani, a fost adus în jurul orei 13.10”, a explicat, pentru „Adevărul”, doctorul Leonard Grecescu, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare. 

Pacientul a fost găsit de echipajul SMURD având plăgi înjungiate. „L-au transportat imediat la spital, avea plăgi înjunghiate toracic, dar în momentul preluării era echilibrat hemodinamic. Înjungherea toracică poate fi extrem de periculoasă pentru că acolo este şi inima, rămâne de văzut ce arată investigaţiile amănunţite”, a explicat şi medicul Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD Bucureşti. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite