Percheziţii la o grupare specializată în contrabandă cu ţigări. 80 de persoane vor fi duse la audieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Română efectuează, duminică dimineaţă, 80 de percheziţii în Bucureşti, Giurgiu şi Ilfov, la membrii unei grupări infracţionale specializată în contrabandă cu ţigări, 80 de persoane urmând să fie aduse la audieri în acest dosar, potrivit unui comunicat de presă al IGPR.

Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice fac, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române IGPR), 80 de percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Giurgiu şi Ilfov şi în municipiul Bucureşti.

"Cercetările au relevat faptul că membrii grupării introduceau în ţară ţigările pe două filiere: o parte prin partea de nord a ţării, din state non Uniunea Europeană (care erau vândute ulterior pe raza judeţului Giurgiu), respectiv din Bulgaria, prin intermediul unei societăţi de curierat", conform sursei citate.

În urma percheziţiilor, 80 de persoane vor fi duse la sediul Inspectoratului de Poliţiei al Judeţului Giurgiu, pentru audieri. La acţiune desfăşurată sub coorodonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu participă peste 350 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţiei al Judeţului Giurgiu, împreună cu luptători SIAS din IGPR şi poliţişti din Ilfov.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR şi al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite