Fetiţă de trei ani internată în spital după ce s-a electrocutat în Parcul Delfinului din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiţă de trei ani se află internată la spitalul „Grigore Alexandrescu” unde a fost adusă după ce s-a electrocutat la un stâlp de iluminat public, în Parcul Delfinului din Bucureşti. Incidentul vine la scurt timp după ce un tânăr de 17 ani şi-a pierdut viaţa electrocutat  într-un parc de distracţii din Eforie Nord.

Potrivit unor surse din cadrul poliţiei, incidentul s-a întâmplat miercuri seară, în parcul Delfinului din Bucureşti, atunci când fetiţa a atins un stâlp de iluminat public, rănindu-se la degete.

Ea  a fost transportată la spital, unde va fi ţinută sub supraveghere medicală două-trei zile.

„Noi a primit un apel la 112, miercuri seara, undeva în jurul orelor 20.30. Fetiţa era în parc cu părinţii. A atins din greşeală un stâlp de iluminat public şi s-a ars la degete. Ea a fost transportataă la spital, fiind însă în afara oricărui pericol“, au declarat surse din cadrul poliţiei pentru adevărul.ro

Electrocutat de maşinuţele dintr-un parc de distracţii

Cazul vine la mai puţin de o lună după ce un tânăr de 17 ani şi-a pierdut viaţa electrocutat într-un parc de distracţii din Eforie Nord.

Tragedia s-a întâmplat când tânărul încerca să urce pe instalaţie când a fost trântit la pământ de şocul electric.

Cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanţă Constanţa au fost solicitate pentru a-i acorda primul ajutor. După mai bine de 45 minute de resuscitare, medicii au reuşit să-i găsească pulsul şi l-au transportat la Spitalul de Urgenţă Constanţa.

Medicii spun că băiatul era într-o stare foarte gravă şi inima lui nu a mai rezistat. A fost declarat decedat o oră şi jumătate mai târziu. Tânărul din cartierul bucureştean Rahova era venit la mare cu familia şi prietenii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite