O aeronavă TAROM, întoarsă din drum pe Aeroportul Otopeni din cauza unor probleme tehnice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O aeronavă TAROM a fost întoarsă din drum, vineri dimineaţă, din cauza unei defecţiuni tehnice. Avionul plecase la ora 9.15 de pe Aeroportul Henri Coandă, însă echipajul a cerut să se întoarcă după doar 35 de minute.

Un avion care avea la bord 177 de pasageri s-a întors pe Aeroportul Otopeni după doar 35 de minute de la decolare. Potrivit purtătorului de cuvânt al aeroportului, Valentin Iordache, decizia de întoarcere a fost luată de pilot, din motive de siguranţă.

„E o cursă ce trebuia să ajungă la Amsterdam, a revenit la 35 de minute şi a aterizat în siguranţă. Pasagerii sunt în terminal. Aşteaptă decizia dacă se va repara aeronava sau vor zbura cu alt avion. Întoarceri pe aeroport se fac când apar dificultăţi tehnice sau altceva, se aterizează din motive de siguranţă. Dacă e ceva mai grav se cere aterizarea pe cel mai apropiat aeroport. Astfel de situaţii sunt dese în ultima vreme. Traficul a crescut mult - 10 milioane pasageri, 100.000 de aterizări şi decolări, e ceva frecvent şi pe alte aeroporturi din lume”, a spus purtătorul de cuvânt al Aeroportului Henri Coandă, potrivit Digi24.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite