Noi mitinguri antiguvernamentale, anunţate sâmbătă în Bucureşti, în ţară şi în străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proteste masive sunt anunţate sâmbătă în Bucureşti, în 14 oraşe din ţară şi în străinătate. Protestul din Capitală începe la ora 18.00.

Concret, se va protesta faţă de modificările din codurile penale, faţă de încercarea de schimbare a conducerii DNA dar şi faţă de demersurile PSD de sprijinirile a modificării Constituţiei pentru restrângerea drepturilor minorităţilor. 

Mitingurile au fost anunţate pe reţeaua de socializare Facebook. 

„De la preluarea guvernării, coaliţia PSD-ALDE nu şi-a respectat promisiunile făcute în campania electorală, ci a avut două priorităţi: să îşi salveze de închisoare VIP-urile cu dosare penale şi să instaureze în România un regim în care forţa legii şi democraţia sunt strivite de forţa instituţiilor politice”, arată organizatorii, respectiv comunităţile civice Corupţia Ucide, Rezistenta, Insistăm, Reset, Iniţiativa România, Acţiunea Civică Galaţi, Declic, Uniţi Salvăm, Umbrela Anticorupţie Cluj şi Aradul Civic. 

Protestele vor avea loc în Timişoara, în Piaţa Operei, Satu Mare, zona pietonalului Corneliu Coposu, Cluj-Napoca, în Piaţa Unirii, Târgu Mureş, la Prefectură, Iaşi, Piaţa Unirii, Ploieşti, în centru - la ceas, Constanţa, la Prefectură, la Galaţi, la Prefectură, Braşov, la Prefectură, la Craiova, Piaţa Mihai Viteazu, Alba, Prefectură, Arad, Primăria municipiului, Zalău - Platoul de Marmură,Sighetu Marmaţiei, strada Corneliu Coposu, dar şi în Munchen, la Consulatul General al României, la Dublin, la Ambasada României din Irlanda, la Cardiff Bay - în faţa cldării Welsh Assembly, Amsterdam, la Dam Square, în Hallgrimskirkja,Reykjavík, şi la Viena. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite