Militarii români răniţi în Irak şi Afganistan invitaţii speciali ai lui Roger Waters. Artistul şi-a dedicat cariera luptei împotriva violenţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Militarii români răniţi în Irak şi Afganistan se vor întâlni cu Roger Waters  FOTO Adevărul
Militarii români răniţi în Irak şi Afganistan se vor întâlni cu Roger Waters  FOTO Adevărul

Un grup de militari români răniţi în misiunile desfăşurate în teatrele de operaţii din Afganistan şi Irak se va întâlni, miercuri, la Bucureşti, cu Roger Waters, membru fondator al trupei Pink Floyd, care a ţinut să îi invite personal la concertul său.

Artistul se va întâlni cu militarii români în culisele show-ului „The Wall“, care va avea loc în Piaţa Constituţiei, pentru a le mulţumi acestora pentru sacrificiul lor în operaţiunile de menţinere a păcii desfăşurate în aceste zone afectate de conflicte, potrivit MApN.

„Roger Waters şi-a dedicat întreaga carieră luptei împotriva violenţei de orice fel, vorbind întotdeauna despre recunoştinţa pe care o poartă militarilor din întreaga lume. «The Wall» este unul dintre cele mai spectaculoase show-uri muzicale, un simbol al libertăţii pentru generaţii întregi de fani din toată lumea“, se mai arată în comunicatul MApN.

Peste 200 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei şi aproximativ 190 de poliţişti vor asigura măsurile de ordine publică şi protecţia spectatorilor la concertul artistului internaţional „Roger Waters”, care va avea loc mâine între orele 20.00 – 23.00, în Piaţa Constituţiei. Concertul va aduce şi restricţii în trafic.

Concertul aduce şi restricţii în trafic

Plecarea publicului la sfârşitul spectacolului se va face pe direcţiile principale pe care a sosit (B-dul Naţiunile Unite, B-dul Unirii şi Calea 13 Septembrie).

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, se va închide circulaţia rutieră pe Bd-ul Unirii, între bd-ul I.C. Brătianu şi bd-ul Libertăţii, în Piaţa Constituţiei şi pe bd-ul Libertăţii între Calea 13 Septembrie şi bd-ul Naţiunile Unite, în perioada 26 august a.c. orele 00,00 şi 29 august a.c. orele 08.00, cu asigurarea traversării bd-ului Unirii către bd-ul Regina Maria.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite