UPDATE Cod galben de ceaţă valabil în şapte judeţe din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şapte judeţe se află sub avertizare de cod galben de ceaţă FOTO Adevărul
Şapte judeţe se află sub avertizare de cod galben de ceaţă FOTO Adevărul

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă, atenţionări cod galben de ceaţă, valabile în şapte judeţele . Avertizarea pentru judeţul Harghita a fost prelungită până la ora 13.00

UPDATE Avertizarea cod galben de ceaţă pentru judeţul Harghita a fost prelungită până la ora 13.00. Atenţionarea este valabilă pentru zonele joase şi semnalează scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri

Avertizare cod galben şi pentru judeţele Buzău, Argeş şi Dâmboviţa, inclusiv drumurile nationale, europene si autostrada A1. Vizibilitatea va fi sub 200 m, iar izolat sub 50 m. Atenţionarea este valabilă între orele 9.00 si 11.00. 

De asemenea, între orele 8.00 şi 10.00, în judeţele Covasna şi Harghita, în zonele joase, se va semnala ceaţă care determină scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri. 

Iar, între orele 8:15 şi 11:15, în judeţul Constanţa şi judeţul Tulcea se va semnala ceaţă care determină vizibilitate scăzută, local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite