FOTO VIDEO Grav accident rutier în centrul Capitalei. Două persoane au murit şi alte zece au fost rănite, printre care şi un copil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident grav în Piaţa Romană din Capitală, soldat cu doi morţi şi şase răniţi FOTO Facebook / Cristi Dorombach (piticu.ro)
Accident grav în Piaţa Romană din Capitală, soldat cu doi morţi şi şase răniţi FOTO Facebook / Cristi Dorombach (piticu.ro)

Două persoane au murit, iar alte zece au fost rănite în urma unui grav accident rutier care a avut loc, duminică în jurul orei 13.30, în zona Pieţei Romane din Capitală. Dintre persoanele rănite, două sunt în stare gravă, fiind vorba şi despre un copil de 8 ani. Potrivit oficialilor Poliţiei aflaţi la faţa locului, copilul nu avea centura de siguranţă în momentul producerii accidentului.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, două persoane au murit, iar alte 10 au fost rănite în urma accidentului rutier în care au fost implicate trei autoturisme. Dintre persoanele rănite, cinci au fost transportate la spital, două fiind în stare gravă.

Printre victime se numără şi un copil care a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Alte două victime au fost duse la Spitalul Universitar, în timp ce două au fost transportate la Spitalul Elias. 

Celelalte cinci victime au răni superficiale şi nu s-a impus transportul lor la spital.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Andrei Codău, a declarat că până în acest moment din cercetări reiese că vinovat de producerea accidentului ar fi şoferul unui autoturism Logan ce se deplasa dinspre Piaţa Romană spre Piaţa Universităţii, când a intrat pe constrasens şi a lovit două maşini.

În maşină se aflau patru persoane, trei adulţi, dintre care doi au decedat, dar şi copilul rănit grav. Se pare că, în urma impactului, copilul a fost aruncat din maşină. De altfel, nici unul dintre pasagerii aflaţi în Logan nu purta centura de siguranţă.

Timp de aproape două ore, traficul în zonă s-a desfăşurat cu dificultate.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite