Gigi Becali a ameninţat un lider PMP că îi ia casa dacă o mai atacă pe şefa DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali l-a ameninţat pe Gelu Vişan, liderul din Dolj al PMP, că îi va lua casa dacă o mai atacă pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi. Schimbul de replici a avut loc la România TV. „Dacă de mai iei de Codruţa şi de Coldea, îţi iau casă“, a ameninţat Becali.

Enervat că Gelu Vişan o ataca pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, Becali a trecut la ameninţări.

„Să nu te mai iei în viaţa ta de Laura Codruţa Kovesi şi de Florian Coldea. Ei sunt doi patrioţi români. S-a furat destul în ţara asta. Să se facă dreptate“, l-a ameninţat şeful Stelei pe Gelu Vişan, liderul PMP Dolj.

„Tu ai venit la mine la palat şi mi-ai promis ceva. Te-am avertizat să nu te mai iei de ei, pentru că îţi iau casa. Casa unde stai tu e a mea. Ai uitat aşa de repede? Dacă te mai iei de Codruţa şi Coldea, îţi iau casa“, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali: Să nu te mai iei în viaţă ta de Laura Codruţa Kovesi şi de Florian Coldea. Eu sunt doi patrioţi români. S-a furat destul în ţară asta. Să se facă dreptate.

Gelu Vişan: Nu am cum să nu mă iau. Eu spun adevărul. Nu-mi închide nimeni gură.

Gigi Becali: Tu ai venit la mine la palat şi mi-ai promis ceva. Te-am avertizat să nu te mai iei de ei, pentru că îţi iau casă. Casă unde stai tu e a mea. Ai uitat aşa de repede? Dacă te mai iei de Codruţa şi Coldea, îţi iau casă.

Gelu Vişan: Aşa este. M-aţi ajutat atunci când mi-a fost greu, dar nu pot să tac. Spun adevărul. E adevărat că am vorbit la telefon.

Ulterior, la Antena 3, Becali a spus că Gelu Vişan i-a cerut bani pentru că banca îl ameninţa că îi execută casă. „Eu i-am zis că nu-i dau bani, dar că îi cumpăr eu casă şi nu o să-l dau afară din casă“, a precizat Becali.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite