Dragă Gigi Becali

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sunt bulversat. Mut. Nu pentru tine. Ci, pentru ce ţi s-a  întâmplat. Căci, încep să  mă tem că asta  i se poate întâmpla oricui din ţara asta, ajunsă de rahat. Sunt deprimat. Deşi, uite că prostia ta costă mult prea mult.

Chiar eşti copil ?A?! Nu simţeai în aer că ăştia te pândesc miţeii deşi  te lasă să te bucuri, să te izmeneşti  la lume pentru un joc? Fotbalul... Bucuria ta a fost de prost gust, de  neam  prost, sfidai toată ţara, TE râdeai cu toţi şi mai ales de toţi. Îţi era milă de Copos  şi de rapidişti. A?! Credeai că tu eşti Alfa şi Omega. Uite că eşti un fraier şi chiar un puşcăriaş.

Duminică seara erai generos cu Hagi. De câteva zile de când ai avut certitudinea titlului te  umflai ca  un  buhaiu de baltă.Tu chiar nu ai simţit în aer  că ţi se cocea ceva? Procesul celorlalţi , cu finalul  amânat a fost  cea mai bună perdea să anestezieze să te păcălească  pe tine. Cine zicea mereu ”n-am treabă!”, nu tu ? A?! Şi , estimp cine din umbră râdea de se urina  pă el, de  prostia ta. A?! Numai tu  ştii, eu nu! Deja  împărţeai mila la  prietenii sigur băgaţi jos: la Borcea, la verii tăi. Pe MM îl luai la sere la tine,să plivească la lăptuci şi la tiutiuci, vedea-l-aş  dând cu târnăcopu-n piatră  la canal, la Poarta Albă...Râdeai de mila Rapidului. A?! Uite, când  ieşi tu , taman  o să fie campioană...Repet, nu mă bucur că te-au condamnat. Să-ţi dea domnul doar o zi  de  puşcărie, aşa, spre amintire. Dar, nici  nu-mi pare rău. Cum fu prima oară. Atunci  n-am ţinut cont că sunt rapidist, am  fost  total cu tine. Acum îţi răspund cu aceaşi monedă. Prea sfidai şi pe Dumnezeu. Tu şi Memeu , sluga slugilor, linge călcâie , scăpar-ar de pârnaie ca omu de  moarte...Vezi mă, Gigi că Pronia are grijă de voi, ăştia  neînfrânaţii!? A?! Pune  pe câte cineva să vă execute.

..Şi dacă nu mai picai odată de fraier atunci când  ţi s-a arătat cartonaşul galben, înţeleg. Dar ,uite, ”perdeaua de  mofină” a lucrat. Te-a  făcut. Apoi, erai aşa de flagrant fericit de succes,  ostentativ ca orice bou. Dă-l afară pe  ăla  înţeleptu care te-a  lăsat  să greşeşti ! Sau, acolo la ora de gimnastică dă-ţi singur şuturi în dantură. Şi, nu uita că în afara multor blesteme din  fotbal energii rele  îţi mai vin  şi de  la liberali. Şi de la ... dar ia fă-ţi tu, nene , singur bilanţul relelor. Că acolo ai timp.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite