Doi fraţi au murit de cancer în aceeaşi zi, unul în Italia, altul în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi fraţi au murit în aceeaşi zi, unul în Italia, altul în România. Fraţii au murit din acelaşi motiv, transmite Libertatea.

Cei doi fraţi sufereau de cancer. Când mama lor se afla la căpătâiul unuia, lângă un pat de spital, celălalt frate a murit în Italia, potrivit ziarului Libertatea.

„Dragi Prieteni, în dimineaţa zilei de luni când Nicuşor Rusu se stingea din viaţă… familia lui din România plângea trecerea la nefiinţă şi a fratelui lui Nicuşor, Ionel Rusu şi acesta suferind de cancer… Da, în aceeaşi dimineaţă, aţi citit bine. Nu-mi pot imagina cât de mare e suferinţa familiei, a mamei lor, neputând fi alături de ambii în acelaşi timp. Cu ajutorul nostru poate măcar să-şi ia adio şi de la Nicuşor. Sunt convins că îi purtăm în rugile noastre, dar putem să participăm cel puţin astfel şi la uşurarea crizei financiare. Vă transmit recunostinţa lui Angi Rusu şi, totodată, mulţumesc anticipat pentru donaţiile voastre. Dumnezeu să vă binecuvanteze”, se arată într-o postare pe Facebook, conform sursei citate. 

captura
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite