Dinu Patriciu va fi înmormântat la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupul neînsufleţit al lui Dinu Patricu va fi adus în România în următoarele zile
Trupul neînsufleţit al lui Dinu Patricu va fi adus în România în următoarele zile

Omul de afaceri Dinu Patriciu, care a murit marţi într-un spital din Londra, va fi înmormântat la Bucureşti, contrar primelor informaţii care dădeau ca sigur faptul că acesta va fi înhumat în Marea Britanie

Ziaristul Sorin Roşca Stănescu, finul şi prietenul apropiat al lui Dinu Patriciu, a declarat pentru „Adevărul“ că magnatul va fi înmormântat la Bucureşti: „Nu ştiu la ce dată va fi înmormântarea şi nimeni nu are această informaţie în acest moment, pentru că nu se ştie cât vor dura formalităţile de aducere în ţară. Singura informaţie certă este că Dinu Patriciu va fi înmormântat la Bucureşti“.

Conform Mediafax, omul de afaceri va fi înhumat la Cimitirul Bellu, unde familia Patriciu are o capelă. Apropiaţii defunctului şi-au exprimat dorinţa ca înmormântarea să se desfăşoare într-un cadru restrâns.

Dinu Patriciu a murit la vârsta de 64 de ani, pe 19 august, la Spitalul Royal Free din Londra. "Dinu Patriciu a murit înconjurat de membrii familiei, în urma unei infecţii pulmonare, pentru care fusese spitalizat în ultimele zile", potrivit unui comunicatul al familiei Patriciu.

[<a href="//storify.com/Noemi_Varga/dinu-patriciu-a-murit" target="_blank">View the story "Dinu Patriciu a murit" on Storify</a>]

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite