Dana Patriciu cere să fie scutită de taxa de timbru pentru miliardele de euro pe care le cere soţului ei în procesul de partaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dana Patriciu a cerut Judecătoriei Sectorului 1 ajutorul public judiciar al statului, respectiv scutirea de la plata taxei de 3% din suma de 2,3 miliarde euro cât ar reprezenta, potrivit acesteia, averea totală a lui Dinu Patriciu. Instanţa a amânat procesul de partajare a averii omului de afaceri pentru 20 martie.

Judecătoria Sectorului 1 a început miercuri dezbaterile în dosarul în care soţia omului de afaceri Dinu Patriciu solicită partajarea averii şi o jumătate din totalul acesteia. Într-un astfel de caz, persoana care solicită partajul este obligată să plătească trei la sută din suma totală precizată în cadrul acţiunii. În această situaţia, Dana Patriciu cere scutirea de la plata a trei la sută din cele 2,3 miliarde de euro estimate ca reprezentând averea omului de afaceri. 

Cererea Danei Patriciu de ajutor public judiciar al statului a fost judecată în şedinţă secretă.

În acţiunea de la Judecătoria Sectorului 1, soţia lui Dinu Patriciu a cerut separaţia judiciară a bunurilor deţinute în comun, acuzându-l că, pe fondul unor relaţii extraconjugale şi al unei stări de sănătate precare, a înstrăinat bunuri comune şi a garantat obligaţiii asumate scriptic în favoarea celei cu care are o relaţie extraconjugală.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite