Circulaţie îngreunată pe mai multe artere rutiere din ţară. Care sunt judeţele cu vizibilitate redusă din cauza ceţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile atenţionează că pe mai multe artere rutiere din ţară se circulă în condiţii de ceaţă densă. Astfel, acestea sfătuiesc şoferii să adapteze viteza la condiţiile meteo şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.

În judeţele Covasna, Cluj, Giurgiu, Ialomiţa, Hunedoara precum şi pe autostrăzile A1, A2 şi A3, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

„Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată, să nu se angajeze în depăşiri riscante şi să folosească luminile de întâlnire, iar dacă vizibilitatea scade semnificativ şi pe cele de ceaţă”, se arată într-un comunicat de presă al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În Bucureşti, circulaţia se desfăşoară încă de la ora 7.30 cu greutate.

Pe aceeaşi temă:

METEO Vremea până la sfârşitul lunii. Se răceşte începând cu 20 noiembrie, de când sunt aşteptate şi ninsorile

Meteorologii au emis prognoza meteo valabilă pentru următoarele două săptămâni (17 – 30 noiembrie), potrivit căreia maximele se vor înregistra în continuare peste cele normale ale perioadei. Însă începând cu 20 noiembrie vremea se va răci în toată ţara, fiind aşteptate precipitaţiile mixte, în special ninsorile.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite