UPDATE Radu Stroe: Cornel Ciocoiu, înlocuit pentru indisciplină. Cătălin Dragotă este noul şef al Poliţiei Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii bucureşteni vor fi coordonaţi de un specialist în combaterea crimei organizate FOTO Adevarul
Poliţiştii bucureşteni vor fi coordonaţi de un specialist în combaterea crimei organizate FOTO Adevarul

Noul şef al Poliţiei Capitalei este începând de astăzi comisarul şef Cătălin Dragotă, fostul şef al Direcţiei de Combatere a Crimei Organizate. Asta după ce, marţi, ministrul Internelor, Radu Stroe, a decis să-l schimbe din funcţie pe Cornel Ciocoiu care fusese numit la conducerea Poliţiei din Bucureşti cu numai câteva luni în urmă.„Management defectuos şi indisciplină“ sunt motivele invocate de Stroe în legătură cu schimbarea lui Ciocoiu.

UPDATE 10.57 Întrebat care sunt motivele schimbării din funcţie a lui Cornel Ciocoiu, ministrul Afacerilor Interne (MAI), Radu Stroe, a răspuns: „Management defectuos şi indisciplină“.

Împuternicirea lui Ciocoiu la şefia Poliţiei Capitalei urma să expire în martie, el fiind  numit la conducerea Poliţiei Capitalei în iulie 2012.

Cătălin Dragotă vine de la „Crimă Organizată“

În urmă cu aproape un an, Cătălin Dragotă a fost schimbat de la conducerea Direcţiei de Combatere a Crimei Organizate de fostul ministru de Interne, Ioan Rus. Atunci a fost mutat la Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă. 

 Acolo a activat până ieri când a fost anunţat că va ocupa postul de şef al Poliţiei Capitalei. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite