Cătălin Botezatu, despre implicarea asistentului său în „jaful secolului“: „Acest băiat este nevinovat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Botezatu a ţinut să declare că asistentul său este nevinovat FOTO Arhiva Adevărul
Cătălin Botezatu a ţinut să declare că asistentul său este nevinovat FOTO Arhiva Adevărul

Cătălin Botezatu a declarat luni seară că nu doreşte ca numele său să mai fie asociat cu acest caz şi a precizat că asistentul său - reţinut în dosarul furtului de tablouri de la muzeul din Rotterdam - este nevinovat.

 „Aş dori ca numele meu să nu mai fie asociat cu acest dosar. Dimineaţă m-am trezit cu sute de telefoane şi ştiri în care se spunea că am avut un accident şi sunt la secţia de neurochirurgie“, a spus Botezatu la România TV.

„Deja lumea a înnebunit. Acest băiat (n.r.: Petre Condrat) a fost asistentul meu, a lucrat pentru mine mulţi ani. În luna decembrie a revenit în ţară, am început din nou să colaborăm, cum era şi firesc. În perioada octombrie –noiembrie nu eram în ţară“,  a precizat acesta.  

„Dacă cineva din anturajul meu sau un angajat de-al meu omoară pe cineva plătesc eu? Nu este drept“, s-a plâns creatorul de modă şi a ţinut să menţioneze că nu a avut loc nicio percheziţie la atelierele sale.

„Am stat de vorbă cu cei care anchetează cazul, dar nu e vorba despre o percheziţie la atelierele mele, despre mine implicat ca persoană, nici măcar tangenţial“, a mai spus el.

„Acest băiat este nevinovat, vă pot spune eu“, a declarat creatorul de modă.  

Întrebat când a aflat de furtul tablourilor de la muzeul din Rotterdam, Botezatu a spus că a fost informat „în momentul în care toată lumea a aflat în mod oficial.

„Nu am auzit de tablouri, am auzit în momentul în care toată lumea a aflat în mod oficial. Am vorbit după ce a fost făcută publică informaţia“.

Azi mi-am angajat nişte avocaţi, să ştiu cum pot aborda situaţia de acum incolo. Azi noapte la ora două, un cotidian spunea că Petre a avut o discuţie din atelierul meu în luna octombrie. Nu se poate aşa ceva, nu poţi să terfeleşti imaginea cuiva gratuit“, a încheiat Cătălin Botezatu.  

 

 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite