Acţiune în zona Deltei Dunării: 170 de kg de peşte, trei ambarcaţiuni şi 26 de plase de pescuit au fost confiscate de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 170 de kg de peşte şi trei ambarcaţiuni au fost confiscate de poliţişti în zona Deltei Dunării  FOTO Adevărul
Peste 170 de kg de peşte şi trei ambarcaţiuni au fost confiscate de poliţişti în zona Deltei Dunării  FOTO Adevărul

Peste 170 de kg. de peşte, trei ambarcaţiuni, trei motoare de ambarcaţiuni şi 26 de plase de pescuit au fost ridicate în vederea confiscării de către poliţişti, în urma unei acţiuni desfăşurată în zona Deltei Dunării. Prejudiciul estimat se ridică la 25.000 de lei.

În perioada 11-22 mai a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Poliţie Delta Dunării, în colaborare cu lucrători ai Asociaţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, au desfăşurat acţiuni în zona Deltei Dunării, pentru prevenirea şi combaterea braconajului piscicol şi cinegetic.

În urma acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au depistat şase infracţiuni prevăzute şi pedepsite de O.U.G.23/2008, privind pescuitul şi acvacultura, de comiterea cărora sunt suspectate şapte persoane.

De asemenea, potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, „au fost ridicate, în vederea confiscării 3 ambarcaţiuni din fibră de sticlă, 3 motoare de ambarcaţiuni, 16 plase de pescuit monofilament, în lungime totală de 800 de metri, 10 setci tip avă, în lungime de aproximativ 280 m. şi 172 de kg. de peşte proaspăt“.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite