Accident grav pe DN2. Două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două persoane au murit, iar alte trei au fost grav rănite
Două persoane au murit, iar alte trei au fost grav rănite

Două persoane au murit, iar alte trei au fost grav rănite, în urma unui accident de circulaţie care a avut loc, duminică, pe DN2 Bucureşti - Urziceni, la ieşirea din localitatea Moviliţa (Ialomiţa), potrivit Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Ialomiţa, accidentul a avut loc după ce un autoturism Skoda care circula dinspre Bucureşti spre Urziceni şi în care se aflau şoferul şi doi pasageri a intrat pe contrasens, izbind frontal o maşină care circula regulamentar şi în care se aflau şoferul şi un pasager. 

În urma impactului, şi-au pierdut viaţa şoferul şi un pasager din Skoda, în timp ce celălalt pasager din Skoda şi cele două persoane din maşina care circula regulamentar au fost rănite.

Cei trei răniţi au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Municipal din Urziceni.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Ialomiţa, inspector Andreea Loghin, accidentul s-a produs din cauza exploziei unui pneu al autoturismului Skoda.

"Primele date arată că accidentul are drept cauză probabilă explozia unui pneu al autoturismului Skoda, care circula dinspre Bucureşti spre Urziceni. Ulterior, maşina nu a mai putut fi controlată de către şofer, aceasta intrând pe contrasens şi lovind un autoturism Ford care circula regulamentar", a precizat reprezentantul Poliţiei Ialomiţa.

În urma accidentului, traficul rutier pe DN2A, Bucureşti- Urziceni, în afara localităţii Moviliţa, se desfăşoară alternativ, pe un singur sens, sub supravegherea poliţiştilor rutieri.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite