Şase apartamente au fost distruse în urma incendiului de la blocul din 1 Decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhiva Adevărul
FOTO: Arhiva Adevărul

Şase apartamente de la mansarda unui bloc de patru etaje din zona 1 Decembrie din Capitală au fost distruse în totalitate de incendiul produs, vineri seară, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Toate cele şase apartamente distruse în urma focului sunt situate la mansarda blocului de pe Aleea Mizil nr. 9, iar în urma primelor verificări efectuate de pompieri s-a constatat că structura de rezistenţă a blocului nu a fost afectată transmite Mediafax. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, locatarilor li s-a permis să intre în apartamente pentru a-şi lua diferite bunuri, dar momentan aceştia nu pot locui în imobil.

Daniel Vasile a mai menţionat că angajaţii ISU vor efectua, luni, cercetări la faţa locului pentru a stabili cu exactitate care a fost cauza incendiului. De asemenea, şi poliţiştii criminalişti au făcut investigaţii la locul producerii incendiului, care a izbucnit vineri, înainte de ora 18.00.

La şase minute de la semnalarea sa au ajuns la faţa locului primele trei autospeciale de stingere, o autoscară, un echipaj de descarcerare şi unul SMURD.

Focul ardea pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi cu degajări mari de fum, existând pericol de propagare.

Incendiul a fost lichidat cu 17 autospeciale de stingere şi trei autoscări. De asemenea, au fost mobilizate trei echipaje de descarcerare şi trei ambulanţe SMURD.

Însă, pompierii au avut probleme, întrucât reţeaua de hidranţi din zonă nu are debitul necesar autospecialelor de stingere, dar şi pentru că o parte din hidranţi nu funcţionau.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite