VIDEO O şoferiţă a blocat o intersecţie din centrul Bucureştiului, după ce a parcat pe linia de tramvai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina parcată parţial pe linia de tramvai a blocat traficul în zonă      FOTO&VIDEO: Florin Ghioca
Maşina parcată parţial pe linia de tramvai a blocat traficul în zonă      FOTO&VIDEO: Florin Ghioca

O şoferiţă neatentă a reuşit să blocheze în această dimineaţă traficul în centrul Capitalei, după ce şi-a lăsat maşina parcată mai bine de o jumătate de oră pe linia de tramvai care trece pe lângă parcul Cişmigiu.

La faţa locului s-au prezentat două echipaje ale Poliţiei, unul dintre acestea fiind de la Circulaţie, celălalt de la Poliţia Locală. Traficul în zonă a fost complet blocat preţ de mai bine de o jumătate de oră, timp în care coada de tramvaie şi maşini blocate pe strada Sfântul Constantin s-a întins pe câteva sute de metri.

Oamenii din zonă şi din mijloacele de transport s-au adunat şi au privit neputincioşi, alături de poliţiştii care au încercat să contacteze proprietarul maşinii. Ulterior, o femeie şi-a făcut apariţia mai mult alergând, aceasta fiind şoferiţa care a blocat intersecţia.

O şoferiţă a blocat centrul Bucureştiului, după ce a parcat pe linia de tramvai

Ea a primit o amendă de 580 de lei şi trei puncte de penalizare, iar conform poliţiştilor i se va întocmi dosar penal doar dacă RATB va depune o plângere în acest sens. Traficul în zonă a fost eliberat.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite