VIDEO EXCLUSIV Scene incredibile în centrul Capitalei: o maşină este distrusă de gheaţa căzută de pe acoperişul unei clinici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scene incredibile s-au petrecut ieri, în centrul Bucureştiului, lângă parcul Cişmigiu şi în apropierea Primăriei Capitalei: din cauza încălzirii bruşte, o cantitate impresionantă de gheaţă a căzut peste o maşină parcată în faţa unei clinici dezafectate, iar imaginile incredibile au fost surprinse de reporterii Adevărul.

Poliţia a fost înştiinţată de faptul că pe Strada Ionel Perlea, de pe acoperişul unei clădiri cu mai multe etaje unde au funcţionat până de curând Clinica de Protetică şi Ocluzologie şi Clinica de Pedodonţie, o bucată de gheaţă desprinsă de pe acoperiş a căzut peste parbrizul unei maşini, distrugându-l complet.

La faţa locului a sosit şi un echipaj al Pompierilor, care nu a reuşit din păcate să pătrundă pe stradă, întrucât maşinile parcate ale locatarilor nu permiteau accesul unor vehicule cu un gabarit mai mare. Clădirea este dezafectată, având căile de acces închise, iar acest fapt a făcut practic imposibilă pătrunderea organelor de poliţie şi a pompierilor în interior.

După ce au constatat incidentul, poliţiştii au solicitat prezenţa unui echipaj de la Poliţia Locală, fiind solicitaţi la alte evenimente similare.

"Mai avem încă două intervenţii de acest gen, iar acum tocmai ne-au anunţat prin staţie încă un caz, prin Griviţa. Numai astăzi ne spuneau colegii de la echipajul de Pompieri că au mai avut 15 asemenea intervenţii", a declarat pentru Adevărul unul dintre poliţişti, înainte de plecare.

Organele de ordine nu au reuşit să găsească în timp util proprietarul maşinii care avea să fie ulterior avariată grav de o cantitate uriaşă de gheaţă. Între timp, firma de pază care are încă în grijă obiectivul din Strada Ionel Perlea 12 a trimis un echipaj, iar poliţiştii locali şi-au făcut şi ei apariţia. Zona a fost încercuită cu o bandă de atenţionare pentru pietoni.

Din păcate, dat fiind faptul că fosta clinică avea toate intrările încuiate, nici echipajele sosite ulterior nu au putut să împiedice ce a urmat, asistând neputincioase la distrugerea maşinii. Din fericire însă, nicio persoană nu a fost rănită de această dată.

Adevărul vă prezintă imaginile incredibile cu "avalanşa" care distruge maşina sub privirile curioşilor care au asitat la această scenă.

Scene incredibile în Bucureşti: o maşină este distrusă de gheaţa care cade de pe un acoperiş

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite