VIDEO Trafic restricţionat în zona Baba Novac - Mihai Bravu din Capitală, unde iese fum din gurile de aerisire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul rutier este restricţionat, duminică dimineaţă, în zona Baba Novac - Mihai Bravu din Bucureşti, după ce la suprafaţa carosabilului a fost observat fum ieşind din gurile de aerisire, au anunţat reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Potrivit reprezentanţilor Brigăzii Rutiere a Capitalei, la intersecţia străzilor Baba Novac cu Mihai Bravu, la suprafaţa carosabilului a fost observat fum ieşind din gurile de aerisire. 

image

Poliştii de la Brigada Rutieră au deviat traficul în ambele sensuri, între Piaţa Muncii şi Dristor, şi le recomandă şoferilor să folosească rute ocolitoare, respectiv strada Dristor, Calea Călăraşilor - bulevardul Basarabia.

 La faţa locului se află atât echipaje ale Poliţiei Rutiere, cât şi mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care încearcă să intervină. 

image

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat pentru News.ro că pompierii intervin cu două autospeciale de stingere, la faţa locului fiind şi un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

image

Daniel Vasile a precizat că în canalizare este un incendiu, fumul care iese prin gurile de aerisire având miros de cauciuc

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite