Tombola îndrăgostiţilor, organizată în Afi Palace Cotroceni. Ce trebuie să faceţi pentru a câştiga o rochie de mireasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
valentines day

Sâmbătă, 14 februarie, de Valentine’s Day, cuplurile de îndrăgostiţi sunt aşteptate la un eveniment organizat în Afi Palace Cotoceni, în cadrul căruia sunt invitaţi să ghicească care este cantitatea de apă necesară umplerii unei inimioare. Cei care ghicesc pleacă acasă cu o rochie de mireasă, una de seară şi cu un costum de ginere.

În cadrul evenimentului va fi organizată o tombolă a îndrăgostiţilor la care vă puteţi înscrie în intervalul orar 17.00 -19.00 şi se desfăsoară pentru al doilea an consecutiv sub sloganul „Apa Nova îţi umple inima!”.

Compania Apa Nova Bucureşti a pus la bătaie pentru cuplul câştigător o rochie de mireasă (sau una de seară) de la Bien Savy, precum şi un costum de ginere (sau unul de seară) de la Ego Man. Valoarea totală a celor două premii este de 8.000 de lei.

Pentru a câştiga, perechile participante trebuie să aprecieze corect cantitatea de apă care a fost necesară pentru umplerea unei inimi de gheaţă ce se va găsi la locul de desfăşurare al evenimentului.

Toate perechile înscrise în concurs vor primi cadou din partea organizatorilor inimioare dulci din ciocolată. Este al şaselea an consecutiv în care Apa Nova Bucureşti dedică un eveniment Zilei  Îndrăgostiţilor.

Pe aceeaşi temă: 

Ce facem de Ziua Îndrăgostiţilor în Bucureşti

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite