Tavan prăbuşit în Clubul Control din Capitală. Reacţia proprietarilor localului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O bucată din tavanul clubului Control, chiar la intrare, s-a prăbuşit miercuri seară FOTO Andrada Floria
O bucată din tavanul clubului Control, chiar la intrare, s-a prăbuşit miercuri seară FOTO Andrada Floria

O bucată din tavanul Clubului Control din Bucureşti s-a prăbuşit miercuri seară. Nicio persoană nu a fost rănită.

„Au căzut două bucăţi de tencuială şi de ipsos în urma unei infiltraţii de apă“, au declarat pentru Mediafax reprezentanţii Clubului Control din Bucureşti, unde o bucată din tavan s-a prăbuşit miercuri seară, în jurul orei 22.00, în spatele unor clienţi care tocmai ieşeau din club.

„Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar dacă ar fi căzut bucăţile acelea de moloz în capul cuiva, sigur era nevoie de Urgenţă“, a spus unul dintre cei care se aflau pe terasa clubului miercuri seară.

Accesul în sală a fost oprit cât timp au fost înlăturate bucăţile căzute din tavan, dar, după o jumătate de oră, clienţii erau înapoi înăuntru. „Control Club, ce facem aici? E inacceptabil! Cade tavanul şi continuaţi să ţineţi clubul deschis? Interziceţi oamenilor să facă poze, măturaţi repede şi continuaţi programul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, lăsând oamenii să intre într-un club în care tocmai a căzut o parte din tavan? Vrem să avem oameni care mor iar în cluburi prin Bucureşti? E o iresponsabilitate enormă din partea voastră, ruşine!“, a comentat pe o reţea socială Sonia Nedelea.

Reprezentanţii clubului spun că situaţia nu a fost atât de gravă, fiind vorba doar despre „tencuială şi trei plăci decorative“ care au căzut. „Aici se lucrează de azi-noapte, s-a izolat zona afectată şi s-a decopertat până la tavan şi zona din jur. La faţa locului au fost de dimineaţă atât ingineri structurişti, cât şi o echipă de constructori. Nu sunt probleme structurale, tavanul este în regulă, nu este niciun pericol“, au comentat pe Facebook reprezentanţii clubului. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite