Primul târg de Crăciun din Bucureşti se va deschide joi, în Parcul Drumul Taberei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În sectorul 6 se vor deschide şi două versiuni mai mici de târguri de Crăciun  Foto: Pixabay
În sectorul 6 se vor deschide şi două versiuni mai mici de târguri de Crăciun  Foto: Pixabay

Primul târg de Crăciun, de anul acesta, din Bucureşti, se va deschide joi, 25 noiembrie, în Parcul Drumul Taberei, a anunţat primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu. Potrivit lui, în sector va fi la dispoziţia doritorilor şi un patinoar.

„Ne pregătim să vă facem sărbătorile frumoase. În Parcul Drumul Taberei amenajările sunt în toi pentru prima ediţie a "West Side Christmas Market". Este primul târg de Crăciun care se va deschide anul acesta in Bucureşti. Aşa că vă aşteptăm, joi, 25 noiembrie, cu mic cu mare, la inaugurare, începând cu ora 18.00”, a scris Ciprian Ciucu pe pagina sa de Facebook.

Potrivit primarului, de la ora 19.00 va fi aprins şi iluminatul festiv în sectorul 6.

De asemenea, potrivit lui Ciprian Ciucu, se vor deschide şi două versiuni mai mici de târguri, în cartierul Militari în parcarea de lângă complexul Sir şi în zona Crângaşi/Giuleşti în parcarea de vizavi de piaţa Crângaşi. 

„Am văzut că în alte oraşe există versiuni mai mici de astfel de târguri în diferite piaţete sau locuri în care se amenajează spaţii care comercializează felurite mâncăruri şi băuturi tradiţionale. Începând cu anul acesta testăm şi noi aceasta abordare. Începem cu două locuri, în cartierul Militari în parcarea de lângă complexul Sir şi în zona Crângaşi/Giuleşti în parcarea de vizavi de piaţa Crângaşi. Îmi propun ca pentru anul viitor să creştem numărul acestora”, a mai scris el.

Edilului sectorului 6, a menţionat de asemenea că la aceste târguri intrarea va fi gratuită, deoarece costurile de organizare sunt suportate din taxele comercianţilor. 

„Vom avea şi patinoar!”, a mai spus Ciprian Ciucu.

Târgul de Crăciun organizat de Primăria Capitalei se va deschide în acest an pe data de 26 noiembrie, în Piaţa Universităţii. Iar potrivit primarului Capitalei Nicuşor Dan, accesul în târg se va face pe bază de bilet. Astfel pentru o intrare/zi la târg, cei care vor achiziţiona online biletul vor plăti 5 lei, iar care îl vor achiziţiona de la casa de bilete din locaţie vor achita  7 lei. Copiii cu vârsta până în 12 ani vor beneficia de acces gratuit.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite