Primăria Sectorului 6 dărâmă adăposturile improvizate ale oamenilor străzii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adăposturile au fost dărâmate în urmă cu câteva zile FOTO Primăria Sectorului 6
Adăposturile au fost dărâmate în urmă cu câteva zile FOTO Primăria Sectorului 6

În urmă cu câteva zile, Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6, prin Direcţia Ordine Publică, Direcţia Protecţia Mediului, în colaborare cu Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană  Sector 6, a întreprins o  acţiune de salubrizare şi dezafectare a  mai multor adăposturi improvizate pe terenul viran situat la intersecţia Bulevardului Vasile Milea cu Bulevardul Iuliu Maniu.

Activitatea a fost demarată în urma unor sesizări primite de la mai mulţi cetăţeni ai Sectorului 6 care semnalau apariţia unor adăposturi improvizate de către oamenii străzii. Mai mult decât atât, aceştia perturbau ordinea şi liniştea publică, depozitau mari cantităţi de deşeuri.

La faţa locului, poliţiştii locali Sector 6 au identificat un bărbat în vârstă de 64 ani care a fost  condus către unul din centrele sociale de pe raza Sectorului 6 unde a primit îngrijirile necesare. În perioada următoare, poliţiştii locali vor monitoriza zona menţionată pentru a preîntâmpina depozitarea de deşeuri şi pentru menţinerea unui climat civilizat.

Poliţia Locală Sector 6 recomandă aducerea la cunoştinţa autorităţilor a eventualelor situaţii similare pentru gestionarea acestora cu maximă operativitate.

Pe aceeaşi temă:

Lupte grele pentru salubrizarea oraşului Otopeni. Miza disputei, un contract de 16 milioane de euro

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite