Maşinile abandonate în Sectorul 6 al Capitalei sunt ridicate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două maşini abandonate în sectorul 6 al Capitalei au fost ridicate, miercuri, de autorităţi, în cadrul campaniei intitulate BULINA, demarată în luna octombrie a anului trecut.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 6 au anunţat că cele două autoturisme abandonate au fost ridicate pe de domeniul public pentru că de cele mai multe ori „maşinile fără stăpân se transformă în adevărate focare de infecţie“. Acţiunea a fost realizată în cadrul programului de gestionare a vehiculelor fără stăpân de pe domeniul public, demarat în luna octombrie a anului trecut.

„Una dintre maşinile ridicate, ieri, era situată pe strada Valea Argeşului nr. 20, iar cea de-a doua, pe strada Valea Ialomiţei nr. 1A“, se arată într-un comunicat de presă.

Pe parcursul desfăşurarii campaniei BULINA au fost eliberate peste 100 de locuri de parcare, iar programul va continua pe tot parcursul acestui an.

Activitatea de ridicare a maşinilor „uitate” de proprietari pe domeniul public se derulează conform Legii nr. 421/27.06.2002, privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ teritoriale.

Pe aceeaşi temă:

Se ridică maşinile abandonate pe străzile din sectorul 4

FOTO Glumă proastă la Timişoara: Au decorat un Mercedes cu o bordură

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite